E-mail: info@azzuri.nl | Telefoon: 076 - 58 70 555

Lease


Om volop te genieten van de schaatssport zijn een paar goed passende schaatsen erg belangrijk. Maar u weet hoe dat in de praktijk gaat, kindervoeten groeien snel en voordat u het weet is de investering in de schaatsen alweer achterhaald omdat ze niet meer passen. Wij bieden u daarvoor een pasklare oplossing aan. Het schaats leasesysteem voor kinderen tot en met 16 jaar. 

Uw voordeel

Uw kinderen schaatsen altijd op goed passende- en goed onderhouden schaatsen tegen zeer geringe kosten.

 

 

Wij hebben voor dit seizoen de volgende mogelijkheden: 

 

Noren Evo Adore vast
Maat 32 t/m 47
€ 150,00 per seizoen.

Noren Evo Adore vast

Klapschaatsen Evo Adore Chroom (thermoplastisch)
Maat 32 t/m 47
€ 225,00 per seizoen.

Klapschaatsen Evo Adore Chroom (thermoplastisch)

Schoenen Evo Adore (thermoplastisch)
Maat 32 t/m 47
€ 100,00 per seizoen.**

Schoenen Evo Adore (thermoplastisch)

 

Spelregels schaats leasesysteem

  • U kiest samen met uw kind een paar goed passende schaatsen/ schoenen uit in onze winkel. ( geldt enkel voor de hierboven aangegeven schaatsen/schoenen) 
  • Uw kind gebruikt ze tijdens het schaatsseizoen, dit eindigt altijd eind maart. Leasetarieven gelden voor 1 schaatsseizoen ( max. 6 maanden) 
  • U betaald bij aflevering van de schaatsen de daarvoor geldende leasetermijn en een borgsom van € 50,00 voor Evo Adore vast en de Evo schoen, of € 100,00 voor de Evo klapschaats. 
  • Schaatsen worden voorzien van een goede ronding en ze worden geslepen afgeleverd. Thermoplastiche schoenen worden gevormd bij aflevering. 
  • U kunt de schaatsen tijdens het seizoen 1 maal laten slijpen, dit is gratis. Uw kind heeft dus altijd scherpe schaatsen. 
  • Indien de schaatsen/schoenen niet meer de juiste maatvoering hebben worden zij door ons gratis omgeruild voor een paar gelijke schaatsen in de juiste maat. 
  • Leasecontracten kunnen worden afgesloten van 28 september t/m 22 december 2019. 

**Als u Evo Adore schoenen wilt leasen kunt u uw eigen onderstel monteren of een nieuw onderstel kopen waar uw kind meerdere jaren gebruik van kan maken. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.